Kapcsolat

A Neurofeedback Tatabánya vállalkozás kiegészítő idegrendszeri fejlesztéseket végez a rendelkezésére álló technika segítségével. Diagnózis, vizsgálat illetve szakvélemény elkészítésére nem jogosult és nem is rendelkezik erre irányuló jogszabályi felhatalmazással. Az egészségügyi kérdések, illetve pszichiátriai vagy pszichoterápiás segítséget igénylő tünetekkel kapcsolatos problémák kívül esnek a neurofeedback tréneri kompetencia határokon, így azokra szakorvosi, illetve szakpszichológusi körökben lehet segítséget keresni.

Fejlesztéseink a Vidámságok Házában, Tatabánya legklasszabb óvoda-és bölcsődéjének emeletén található tréningszobában zajlanak. Klienseink hozzátartozói számára külön váróhelyiség is rendelkezésre áll.

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat (Adatkezelési tájékoztató), továbbá tudomásul veszem, hogy az egészségügyi kérdések, illetve pszichiátriai vagy pszichoterápiás segítséget igénylő tünetekkel kapcsolatos problémák kívül esnek a neurofeedback-tréneri kompetenciahatárokon, így azokra szakorvosi, illetve szakpszichológusi körökben lehet segítséget keresni.

Cím

2800 Tatabánya, Erőmű tér 6.

Telefonszám

Nyitvatartás

}

Hétfő-péntek

09:00 – 20:00

}

Szombat

09:00 – 15:00

}

Vasárnap

ZÁRVA

Érdekel a kezelés?