Rólunk

A Neurofeedback Tatabánya 2018 óta végez Figyelemfejlesztő Agytréninget!

Kezelőink magasan képzettek, csapatban dolgoznak és a legmodernebb eszközökkel végzik a kezeléseket.

Az agy működését tréningezzük, ezáltal a koncentrációt fejlesztjük!

Miért jó ez nekem?

N

Gyógyszermentes

Tréningeink során az agy belső erőforrásaira építünk!

N

Szórakoztató

Számítógépes játékokba és filmekbe épített animációkkal adunk visszajelzést az agy számára.

A Neurofeedback egy olyan tréning eljárás, amely során az agy önmagát szemlélheti, és ezáltal a saját működését optimalizálja.

Szeretnéd az Agytréninget megtapasztalni?

Munkatársaink

Dr. Skrek-Szappan Edit

A Neurofeedback Tatabánya tulajdonosa, vezetője
ILF- és Amplitúdó Neurofeedback Tréner

Edit egyszerre támogatja a többi tréner munkáját, valamint maga is részt vesz a tréningek kivitelezésében mindkét módszertan tekintetében. Kapcsolatot tart a hozzánk fordulókkal és hozzátartozóikkal, egyben irányítja és vezeti a Neurofeedback Tatabánya vállalkozást. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének hallgatója, ahol mentálhigiénés segítő szakembernek tanul, a klienseink szélesebb körű támogatása érdekében.

Kammerer Edina

ILF Neurofeedback Tréner

Edina pedagógusi végzettséggel rendelkezik, ennek megfelelően a gyermekek segítése mindig fontos szerepet játszott az életében. 2022-ben mozgásfejlesztést tanult eltérő fejlődésű gyermekek fejlesztése céljából, majd 2024 februárjában elvégezte az ILF neurofeedback tréneri képzést. 3 gyermek büszke édesanyja. Kislánya autizmus spektrum- és figyelemzavarral diagnosztizált, így érintett szülőként is szívesen segíti a családokat a fejlődéshez vezető úton. Edina 2024. júniustól erősíti a csapatunkat ILF neurofeedback trénerként.

Szappanné Amália ("Hugi")

ILF Neurofeedback Tréner,
diplomás ápoló

Hugi 2018 óta végez neurofeedback tréningeket. Le sem tagadhatja az egészségügyben eltöltött 4 évtizedét. Támogató és kedves jelenlétéhez egyben egy komoly professzionalitás is társul. Ezek együttesével még a legnehezebben beilleszkedő, illetve legfiatalabb kliensekkel is kiválóan tud együtt dolgozni a fejlesztésük érdekében. Hugi érvényes működési nyilvántartással és MESZK engedéllyel rendelkezik.

Péter Melitta

Amplitúdó neurofeedback tréner

Melitta 2013 és 2015 között szerezte meg a mediátori, coach és tréneri végzettségét, majd 2016-ban a felnőttek és gyermekek gyászfeldolgozását segítő csoportvezetői képesítéseit.
2021-ben meditáció oktatói minősítést szerzett, és 2023. májusában az amplitúdó neurofeedback tréneri képzést végezte el. Ettől kezdve a Neurofeedback Tatabánya csapatát erősíti, mint amplitúdó neurofeedback tréner. 2024 év elején, pedig mentálhigiénés tanácsadói képzését is sikerrel abszolválta. Kedves és empatikus természete révén azonnal bizalmi viszonyt tud kialakítani a hozzánk forduló felnőtt és gyermek kliensekkel, mely nagyban segíti és megkönnyíti a fejlesztési munkát.

Rákóczi Balázs

Szupervízor, Szakmai Tanácsadó

Az IlF Neurofeedback magyarországi meghonosítója. Balázstól tanulta számos hazai szakember a Neurofeedback módszertanát, Számos külföldi kapcsolatot ápol Neurofeebackkel dolgozó klinikusoktól kezdve az EEG kutatásokban résztvevő tudósokig.