Rólunk

A Neurofeedback Tatabánya 2018 óta végez Figyelemfejlesztő Agytréninget!

Kezelőink magasan képzettek, csapatban dolgoznak és a legmodernebb eszközökkel végzik a kezeléseket.

Az agy működését tréningezzük, ezáltal a koncentrációt fejlesztjük!

Miért jó ez nekem?

N

Gyógyszermentes

Tréningeink során az agy belső erőforrásaira építünk!

N

Szórakoztató

Számítógépes játékokba és filmekbe épített animációkkal adunk visszajelzést az agy számára.

A Neurofeedback egy olyan tréning eljárás, amely során az agy önmagát szemlélheti, és ezáltal a saját működését optimalizálja.

Szeretnéd az Agytréninget megtapasztalni?

Munkatársaink

Dr. Skrek-Szappan Edit

A Neurofeedback Tatabánya tulajdonosa, vezetője
ILF- és Amplitúdó Neurofeedback Tréner

Edit egyszerre támogatja a többi tréner munkáját, valamint maga is részt vesz a tréningek kivitelezésében. Kapcsolatot tart a hozzánk fordulókkal és hozzátartozóikkal, egyben irányítja és vezeti a Neurofeedback Tatabánya rendelőjét.

Vizkelety Gyöngyvér ("Gyöngyi")

ILF Neurofeedback Tréner

Gyöngyi 2018 óta végez Neurofeedback tréningeket. Elképesztő mélységű és komplexitású tudásának és rendszerszemléletű gondolkodásának köszönhetően az agytréning mellett rengeteg embernek nyújtott segítséget abban, hogy milyen más módszerekkel és életmódbeli változtatásokkal lehet egészségügyi problémáikat kezelni.

Szappanné Amália ("Hugi")

ILF Neurofeedback Tréner,
diplomás ápoló

2018 óta végez Hugi Neurofeedback tréningeket. Le sem tagadhatja egészségügyi múltját: támogató és kedves jelenlétéhez egyben egy komoly professzionalitás is társul. Ezek együttesével még a legproblémásabb és legfiatalabb kliensekkel is kiválóan tud együtt dolgozni.

Péter Melitta

Amplitúdó neurofeedback tréner

Melitta 2013 és 2015 között szerezte meg a mediátori, coach és tréneri végzettségét, majd 2016-ban a felnőttek és gyermekek gyászfeldolgozását segítő csoportvezetői képesítéseit.
2021-ben meditáció oktatói minősítést szerzett, majd 2023. májusában a neurofeedback tréneri képzést végezte el és azóta a Neurofeedback Tatabánya csapatát erősíti, mint amplitúdó neurofeedback tréner. Jelenleg a mentálhigiénés tanácsadói képesítésének megszerzéséhez írja szakdolgozatát és hamarosan államvizsgázik. Kedves és empatikus természete révén azonnal bizalmi viszonyt tud kialakítani a hozzánk forduló felnőtt és gyermek kliensekkel, mely nagyban segíti és megkönnyíti a fejlesztési munkát.

Rákóczi Balázs

Szupervízor, Szakmai Tanácsadó

Az IlF Neurofeedback magyarországi meghonosítója. Balázstól tanulta számos hazai szakember a Neurofeedback módszertanát, Számos külföldi kapcsolatot ápol Neurofeebackkel dolgozó klinikusoktól kezdve az EEG kutatásokban résztvevő tudósokig.