Kezelési feltételek

  1. A hatékony tréning munka szerves része, hogy a Neurofeedback Tatabánya trénerei illetve a tréningezett kliens vagy gyermek nagykorú hozzátartozója együttműködést vállaljanak egymással. Ezen együttműködés célja a tréningezett személy állapotának folyamatos figyelemmel kísérése. Fontos, hogy a trénerek és az érintett személyek (kliens, gyermek nagykorú hozzátartozója) folyamatosan kapcsolatban legyenek egymással és információt cseréljenek a tréningezett személy hogy létével, esetleges állapotváltozásaival kapcsolatban. Mindez a tréningezett személy állapotának javulását és ezáltal a tréning munka eredményességét célozza.
  2. A tréning ideje alatt a tréningszobában csak a trénelt kliens és indokolt esetben (pl. ha a gyermek neurofeedback tréningjét másképp nem lehet megoldani) a nagykorú hozzátartozó kísérője tartózkodhatnak (maximum 1 fő hozzátartozó kísérő). Ha a gyermek, nem igényli a kezelő helyiségben a nagykorú kísérő jelenlétét, akkor a kísérő(k) a tréningszoba várójában tartózkodhat(nak) a kezelés ideje alatt. Kiskorú testvér tréningszobában való tartózkodása a tréning kivitelezését nem teszi lehetővé.
  3. A Neurofeedback Tatabánya a neurofeedback tréningek során nagy értékű technikai eszközökkel dolgozik, és ezek által nyújtja a szolgáltatását. A technikai eszközök részét képezik a tréningszobában fellelhető számítástechnikai eszközök, így a monitorok, számítógép, hangtechnika és annak kellékei, valamint az agyhullámok monitorozására szolgáló EEG erősítők és azok szerves részeit képező elektródaszettek. Ezen eszközökben fellépő bármely káresemény a teljes tréningmunka ellehetetlenülését okozná. Ennek okán az ezekben bekövetkezett károk a Neurofeedback Tatabánya részéről megtéríttetésre kerülnek, mégpedig oly módon, hogy az okozott kár kártalanítását kezdeményezzük az érintett klienstől vagy annak nagykorú hozzátartozójától.
  4. A Neurofeedback Tatabánya független vállalkozókból áll. A kezelésekről minden esetben számlát állítunk ki. Az egészségpénztáron keresztül történő fizetési igényt minden esetben előre kell jelezni és ennek lehetőségét a kezelővel, vagy a Neurofeedback Tatabánya vezetőjével kell egyeztetni.