ILF tréning

Kinek segít?

A módszerrel kiváló eredményeket értünk már el autizmus spektrum zavar tüneteinek fejlesztésében, szorongás csökkentésében és pánikszerű tünetek enyhítésében. A módszer biztonsággal alkalmazható egészen fiatal kortól. Az ILF neurofeedback hatásosságáról számos tudományos cikk született, amelyekhez Te is hozzáférsz az alábbi gombra kattintva.

Mi a módszer lényege?
Az ILF neurofeedback a legmodernebb kezelési eljárások egyike. Az idegrendszer saját működéséről kap visszajelzést. Ez olyan tulajdonképpen, mintha az agy önmagát nézné egy tükörben, ezáltal képes korrigálni a nem megfelelő működését.

Hány alkalomra van szükségem?

A minimum kezelésszám 20 tréning alkalomból áll. Ennyi tréninget követően már általában komoly változást lehet észlelni, de az esetek jelentős részében ennyi kezelés nem elegendő (főként minvel a legtöbb hozzánk forduló kliens súlyos, más terápiákra kevessé reagálók csoportjából kerülnek ki). A változás, amit a tréning során el lehet érni tartós és mélyreható. A tréningek várható kimeneteléről a kezelőktől az első konzultációt követően lehet bővebb tájékoztatást kérni, mivel ez minden egyén esetén más és más.